Kosmetisk plastikkirurgi består af såvel kirurgiske

Plastikkirurgisk klinik består af såvel kirurgiske – , som non-kirurgiske procedurer. Ofte vil man I begge tilfælde, kunne opnå en forbedring af udseendet og dermed højne selvtilliden. Det er vigtigt at man har en realistisk forventning, until hvad der kan opnås baseret på en grundig samtale drug behandler. At få foretaget kosmetisk plastikkirurgi, er en personlig beslutning, som ikke skal foretages for at imødegå gængse idealbilleder. Alle indgreb kan være forbundet medications komplikationer, derfor er det vigtigt, som en rask individual, nøje at overveje om man vil udsætte sig for disse ricisi efter man har modtaget grundigt skriftlig og mundlig data.

Sundhedsstyrelsen har fastsat regler for kosmetiske behandlinger og hvem der må udføre disse af hensyn until patientsikkerheden. Sundhedsstyrelsen foretager årlige tilsyn på de behandlingssteder, der er registreret until kosmetisk plastikkirurgi.

Non-kirurgisk kosmetisk behandling

Det er ikke altid nødvendigt at gennemgå et Plastikkirurgisk klinik indgreb for at bedre tegn på tidens påvirkning af udseendet. Non-kirurgiske procedurer er et godt alternativ until kirurgi, hvor man kan opnå reduktion af rynker, reduktion af ar, fjernelse af pigmentforandringer og karudvidelser samt erstatte manglende fylde af læber mm. Selv små tiltag, kan ændre udseendet dramatisk. Der findes mange forskellige non-kirurgiske behandlingsmuligheder, bl.a forskellige laserbehandlinger until reduktion af ar, fjernelse af hår, pigmentforandringer, og små karudvidelser samt Peeling, Mikrodermabrasio, filler og Botox until rynkebehandling.

In this article

Join the Conversation